Adidas Kläder
Sverige     Logga in  |   Skapa konto   |   Antal produkter: 0
Valutor:
Hem ::  Frakt & Retur

Frakt & Retur

Frakt:

Välkommen till vår hemsida för att registrera och purchase.We erbjuder snabb leverans till hela försäljning skatt world.No, bästa tjänst, kan du hämta den här webbplatsen och berätta för dina vänner och familj, lycklig shopping!

Vi är alltid som önskar förbättra sin service och kundshoppingupplevelse. Vi har olika transporter och någon av dem kan du se till att sjöfartssäkerhet och bekvämlighet.

Leveranstid:

Vanligtvis kommer alla ordrar skeppas ut nästa arbetsdag. Weekend beställer ska sänds på följande måndag morgon. Som regel handläggningstiden plus frakt tid lika med totala leveranstiden. Vanligtvis objekten kommer ankomst i 7-10 dagar. Vi kommer att göra vårt yttersta för att se till att du får paketet i tid.

Leveransläge:

EMS, TNT, DHL, UPS, Fedex Etc.

Orderspårning:

Efter ditt paket skickas får du ett frakt e-postbekräftelse inklusive din beställning spårningsnummer. Du kan följa din beställning via följande Order-tracking Webbplatser med ditt spårningsnummer:

Returer

Först och främst vill vi att du ska vara lycklig. Vår högsta prioritet är att ge bästa möjliga service. Om du inte är nöjd med dina order, reserverar du rätten att acceptera en retur eller ett utbyte. Du har 30 dagar från mottagandet av online transporten att returnera ett objekt för kredit eller utbyte, förutsatt att varorna är oanvända och i originalförpackning och skick. Men om du vill returnera produkter, måste du kontakta vår kundtjänst först att kolla om dina produkter som du beställt passform för våra återgånga objekt. Alla objekt skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla bifogade taggar. Du kommer att njuta av gratis ruturn ordning i 30days, när du vill returer varor som du hade beställt, men och köpare är alltid ansvarig för fraktkostnaderna att återvända på grund av hela utbytet och returprocessen.

1. Din beställning är vanligtvis skickas inom 1 ~ 3 affärsdagar efter din betalning har mottagits. Vi levererar din beställning genom Posten Sverige - Global Express Mail Service (Online Tracking).

2. Spårningen Antal ditt paket kommer att skickas till dig efter din beställning skickas. Du kan använda spårningsnummer att kontrollera status för din beställning online;

3. Vi kan inte leverera din beställning till en P.O. Box-adress, så se till att ge oss en gatuadress.

Adidas Kläder

Copyright © 2018 www.apetersson.se. Powered by Adidas Kläder
Du har IP-adress: 107.20.94.6     Adidas Kläder , Adidas Skor , Adidas Tillbehör , Adidas Sverige , Adids Outlet

Karta över butiken

Kontakta oss